Urban Office Beograd

Milan Karanović intervju

Ove nedelje imali smo zadovoljstvo da intervjuisemo Milana Karanovića, CEO Urban Offices-a u Beogradu.

Ko je čovek iza Urban Offices Beograd

Milane, možete li nam reći nešto više o svom iskustvu i šta vas je inspirisalo da pokrenete Urban Offices u Beogradu?

Milan: Naravno! Uvek sam imao strast prema malim preduzećima i verovao sam u njihov potencijal da oblikuju budućnost. Svojevremeno sam lično doživeo izazove iznajmljivanja kancelarijskog prostora u Beogradu, sa dugoročnim ugovorima, visokim depozitima i rastućim cenama zakupa. Znao sam da mora postojati bolji način. To me navelo da zamislim Urban Offices kao rešenje koje čini premijum kancelarijske prostore dostupnim malim preduzećima bez muke i troškova koji prate tradicionalno iznajmljivanje kancelarija.

Zašto ste odabrali baš Knez Mihailovu za lokaciju Urban Offica I šta je bila vasa vizija?

Milan: Knez Mihailova je simbol starog beogradskog šarma i modernosti. Želeo sam da Urban Offices odražava ovu kombinaciju tradicije i inovacije. Naš prostor ima savremeni dizajn koji nije samo vizualno privlačan, već takođe prioritetizuje funkcionalnost i udobnost. Pružamo visokokvalitetan ergonomski nameštaj, obilje prirodne svetlosti i specijalno dizajnirano unutrašnje osvetljenje za rad na računaru. Kombinacija estetike i praktičnosti je ono što nas izdvaja.

urban-office-blog-1-coworking-trend-2

Spomenuli ste da je sveobuhvatna cena ključna karakteristika Urban Offices-a. Možete li razjasniti šta je uključeno u ovu cenu i zašto ste se odlučili za ovaj pristup?

Milan: Urban Offices veruje u transparentnost i jednostavnost. Kada iznajmite kancelariju kod nas, sve što vam je potrebno da vaša firma nesmetano funkcioniše uključeno je u jednu cenu. To obuhvata komunalije, internet, čišćenje, obezbeđenje, opremljene sale za sastanke,dnevni boravak, kuhinju  i mnogo više. Želeo sam da eliminišem skrivene troškove i kompleksnosti tradicionalnog iznajmljivanja kancelarija, čineći lakšim za mala preduzeća da se fokusiraju na rast umesto na upravljanje različitim troškovima.

Enterijer Urban Offices-a je dobio mnogo pohvala. Možete li podeliti vaše misli o estetskim izborima i kako oni utiču na vaše klijente?

Milan: Često dobijamo pozive od influensera I produkciskih kuča koje žele da snimaju u našem prostoru.Drago mi je što ljudi cene enterijer Urban Offices-a. Za mene je važno da se naši klijenti osećaju inspirisano i motivisano u svom radnom okruženju. Enterijer ima izgled koji biste mogli pronaći na Pinterestu, ali održava profesionalnu atmosferu. Verujem da vizuelno privlačno i udobno okruženje može znatno povećati motivaciju i produktivnost, a pozitivne povratne informacije koje dobijamo potvrđuju ovu veru.

U Urban Offices-u umetnost igra značajnu ulogu. Možete li nam reći više o umetničkim delima koja ste odabrali da uključite i kako verujete da doprinose radnom prostoru?

Milan: Umetnost je oduvek bila moja strast, preneta mi je od roditelja. Počeo sam da sakupljam umetnička dela u mladosti i odlučio sam da tu ljubav podelim tako što ću u svaku kancelariju u Urban Offices uključiti dela iz kolekcije moje porodice. Verujem da umetnost ima moć da inspiriše, izazove razmišljanje i unapredi atmosferu. Dobra umetnost može poboljšati kreativnost i energiju naših klijenata, što na kraju doprinosi njihovom uspehu.

urban-office-blog-kako-ustedeti-na-poslovnom-prostoru-slika-2

Gledajući unapred, kako vidite budućnost servisiranih kancelarija u Beogradu i kakve su vaše nade za budućnost Urban Offices-a?

Milan: Vidim svetlu budućnost servisiranih kancelarija u Beogradu. Poslovni subjekti i preduzetnici sve više prepoznaju vrednost fleksibilnih i sveobuhvatnih kancelarijskih prostora. Nadam se da je Urban Office Knez Mihailova samo početak našeg puta. Moja vizija je da proširimo Urban Offices širom Beograda, pružajući više preduzetnicima i firmama resurse i okruženje koje im je potrebno za uspeh. Uspeh naših klijenata je naš uspeh, i uzbuđeni smo zbog mogućnosti koje predstoje.

Hvala vam, Milane, što ste podelili svoje uvide u inovativni koncept Urban Offices-a i Vašu viziju za budućnost kancelarijskih prostora u Beogradu. Jasno je da Vaša strast prema malim preduzećima i pažnja prema detaljima stvaraju jedinstveno i inspirativno radno okruženje za mnoge preduzetnike u srcu grada. Radujemo se tome kako će se Urban Offices nastaviti razvijati i rasti.

Share your love
PRIJAVITE SE NA URBAN OFFICE

Newsletter