Urban Office Beograd

Coworking space

Coworking space Beograd

Vaše mesto za uspeh

Coworking space

Dobrodošli u Urban Office, vaš vrhunski coworking prostor u srcu Beograda. Stvorili smo inspirativno okruženje koje podstiče kreativnost, produktivnost i povezivanje. Bilo da ste preduzetnik, freelancer, ili tim koji traži privremeni poslovni prostor, imamo savršeno rešenje za vas.

Uživajte u modernim, potpuno opremljenim kancelarijama i ekskluzivnim pogodnostima koje naš prostor nudi. Pridružite se zajednici profesionalaca i otkrijte novu dimenziju rada.

Rezervišite vaše mesto već danas
Urban Office Hot desks coworking

Hot Desks

Naša Hot Desk opcija je savršena za preduzetnike i digitalne nomade koji traže maksimalnu fleksibilnost. Pronađite svoj savršen radni sto u coworking prostoru i uživajte u slobodi da radite kada i gde želite. Uz Hot Desks, jednostavno dolazite u naš prostor i birate sto koji vam najviše odgovara.

U našem coworking prostoru ćete pronaći pozitivnu radnu atmosferu i brojne prilike za networking. Takođe, možete iskoristiti naš udoban dnevni boravak sa stand-to-sit stolovima i prelepim pogledom na ulicu Kneza Mihaila.

Iznajmljivanje kancelarija, servisirane kancelarije za beskprekoran rad / Serviced offices for flawless work / dedicated desks

Dedicated Desks

Ako vam je potrebna stalnost i sigurnost, Dedicated Desks su pravi izbor za vas. Izaberite sto koji će pripadati samo vama i uživajte u svim pogodnostima našeg coworking prostora. Naše moderne kancelarije su tehnički opremljene po najvišim svetskim standardima, pružajući vam idealno okruženje za rad.

Vaše stvari su potpuno sigurne – možete ih ostaviti na svom stolu ili u personalizovanom ormariću. Iskoristite prednosti naše coworking ponude i obezbedite sebi prostor koji podstiče produktivnost i kreativnost.

PRIJAVITE SE NA URBAN OFFICE

Newsletter