Urban Office

Naravno, idealno rešenje je imati poslovni prostor u centru grada sa prestižnom adresom. Pirate se kako je to izvodljivo? Urban Office Workspace nudi odlično rešenje – otvorite Virtualnu kancelariju na našoj adresi, Knez Mihailova 3.

Virtualna kancelarija ili tradicionalna

Naša odlična lokacija može vam pomoći da izgradite svoj brend i privučete nove klijente. Za mnoge firme, virtuelna kancelarija je pravo rešenje. Otvoranjem virtualne kancelarije, imate mogućnost da radite bilo gde na svetu i istovremeno zadržite sve prednosti tradicionalne kancelarije.

Za neke kompanije, ovo je trajno, dok je za neke privremeno rešenje. Ova usluga je naročito interesantna klijentima koji tek započinju posao u Beogradu ili Srbiji, kao prelazno rešenje dok ne pronađu odgovarajuće prostorije za svoju firmu. Osim toga, česti korisnici virtuelne kancelarije su i firme čiji zaposleni rade od kuće u Srbiji ili inostranstvu.

Virtualna kancelarija je pravo rešenje

Virtuelna kancelarija je veoma pogodna i za brzorastuće firme koje često menjaju svoj prostor, a žele stabilnu adresu sedišta firme koja se neće menjati godinama.

Virtual office in center of city

Našu virtuelnu kancelariju koriste i firme koje žele da ostave bolji utisak kod svojih poslovnih partnera kao firma registrovana u Beogradu, glavnom gradu, u poslovnom centru, u jednoj od najpoznatijih i najvećih ulica – Knez Mihailova 3.

Naš tim pruža usluge prijema vaše pošte i paketa. Skeniramo poštu i šaljemo je e-mailom ili je ponovo prosleđujemo poštom na traženu adresu. Ovo je naročito važno jer neprimljena pošta poslata firmi od strane Poreske uprave vodi ka oduzimanju PIB-a i automatskoj blokadi svih bankovnih računa firme.

Prednosti otvaranja Virtuelne kancelarije u Urban Office-u

1.     Poslovna adresa: Važnost prvog utiska je neprocenjiva. Sa Urban Office-om, možete dobiti prestižnu adresu na uglednoj lokaciji, dodajući ozbiljnost i poverenje vašem poslovanju. Vaša pošta će se primati i obrađivati, pružajući vam potpunu kontrolu nad komunikacijom sa klijentima i saradnicima.

2.     Velika ušteda: Za startape s ograničenim budžetom, održavanje fizičkog kancelarijskog prostora može biti veliki finansijski teret. Urban Office Workspace nudi isplative opcije virtuelne kancelarije koje omogućavaju profesionalno prisustvo bez visokih troškova tradicionalnog kancelarijskog prostora.

3.     Sloboda da radite od bilo kuda: Jedna od glavnih prednosti virtuelne kancelarije je fleksibilnost u radu. Bez obzira na to gde se nalazite, vaša pošta će biti primljena i prosleđena vama putem e-maila. Ovo omogućava rad sa bilo koje lokacije, što je posebno korisno za kompanije čiji zaposleni rade iz različitih delova sveta.

4.     Sastanci sa klijentima: Važno je imati mogućnost organizovanja sastanaka i prezentacija. Urban Office nudi pristup našim dobro opremljenim konferencijskim salama, omogućavajući vam da se sastanete sa klijentima ili kolegama kad god je to potrebno.

5.     Veća produktivnost: Korišćenje virtuelne kancelarije omogućava minimalno ometanje u radnom procesu. Fokusiranje na razvoj poslovanja bez ometanja svakodnevnim administrativnim zadacima povećava efikasnost i produktivnost, ključne faktore dugoročnog uspeha.

6.     Fleksibilnost: Vaša virtualna kancelarija je prilagodljiva vašim potrebama. Možete koristiti Urban Office kao privremeno rešenje ili dugoročnu opciju, bez potrebe za dugotrajnim ugovorima ili investicijama.

7.     Podrška na koju možete da računate: Primanje pošte i paketa je jedan od ključnih aspekata virtuelne kancelarije. Urban Office Workspace tim skenira primljenu poštu i šalje je e-mailom ili je prosleđuje na traženu adresu. Ovo je od posebnog značaja s obzirom na važnost pravovremenog prijema dokumentacije, posebno od strane poreskih organa.

8.     Mreža i zajednica: Otvaranjem virtualne kancelarije u Urban Office-u, postajete deo veće poslovne zajednice. Imate priliku da se povežete sa drugim profesionalcima i preduzetnicima, razmenjujući ideje i iskustva, što može dovesti do novih poslovnih prilika.

Virtualna kancelarija

Sa otvaranjem virtualne kancelarije, spajate najbolje od oba sveta – slobodu rada odakle god želite i profesionalni imidž koji je važan za uspešno poslovanje. Bez obzira da li gradite svoj startap, vodite internacionalni tim ili jednostavno želite da radite bez granica, Urban Office je partner koji vas podržava na tom putu. Započnite svoju virtualnu rad

Za vise informacija Kontaktirajte na info@urbanoffice.rs ili posetite nas sajt www.urbanoffice.rs

TelegramWhatsAppViberShare