Urban Office

Novo-male kancelarije u Knez Mihailovoj

Urban Office sa zadovoljstvom predstavlja izuzetnu novu ponudu – naše ekskluzivne male kancelarije prilagođene timovima od 1 do 4 osobe, smeštene u samom centru Beograda. Useljive od 1. novembra 2023. godine, ovi inovativni prostori su sada dostupni za vaše poslovne potrebe.


Posle nešto manje od 6 meseci poslovanja Urban Offica uvideli smo vašu potrebu za prilagodljivim, manjim radnim prostorima, u centru grada. Imali smo mnoge upite za manje kancelarije. Pošto je Urban Office workspace osmilšljen kao radni prostor koji je tu da pomogne vlasnicima firmi da što bolje I lakše posluju, kreirali smo nove manje kancelarije savšene za samostalne preduzetnike ili manje timove, ove kancelarije pružaju pravu ravnotežu između funkcionalnosti i komfora.

small office for rent in belgrade

Poboljšajte Vaše poslovanje sa malim kancelarijama u centru Beograda

Rad od kuće više nije dobra ideja: Rad od Kućne ili kafića može biti financiski povoljan, ali i pun ometanja. Uvek ima nešto što vas odvlači od posla –Kućne obaveze, ometanje ukučana, manjak privatnosti, nekvalitetna internet veza i konstantna buka okoline.
Male kancelarije u Urban Office-u pružaju vam mir i tišinu, stvarajući okruženje za maksimalnu produktivnost.. Naše kancelarije vam pružaju sve pogodnosti kafića , ali i profesionalno i mirno okruženje koje vašem poslu zaista treba. Vaša kancelarija je vaša 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Bez obzira da li ste ranoranioc ili noćna ptica, imate pristup svojoj kancelariji kad god vam to odgovara. To znači da ste fleksibilni i da možete raditi prema svom ritmu.


Veliki benefit koji vam Urban Office pruža je mogucnost iznamljivanja kancelarije sa kratkorocnim ili dugorocni ugovor. Možete da iznajmite office na 1 dan ili godinu I više . Takodje u trenutku kad vam tim postane veći, nije nikakav problem prebaciti se u vecu kancelariju, nema gubljenja vremena I novca na selidbe, I ono sto je najbitnije ostajete na istoj adresi.
Svi vlasnici malih biznisa znaju vrednost svakog uloženog dinara.

Naša ponuda za male kancelarije pruža izvanredan kvalitet po pristupačnoj ceni.
Pored private kancelarije dobijate pristup potpuno opremljenom radnom prostoru. Sve kancelarije dolaze kompletno opremljene modernim nameštajem i svim potrebnim alatima za produktivan rad. Takođe, imate pristup salama za sastanke za impresivne prezentacije klijentima.

rentiranje malih kancelarija povoljno


Dokazano je da manje kancelarije znače manje ometanja, omogućavajući vam da se usredsredite na ono što je važno. Zaboravite na ometanja kod kuće ili buku iz kafića.

Vaša nova kancelarija dolazi sa svim potrebama za efikasan rad – od štampača i skenera do dobro opremljene kuhinje za osveženje tokom radnog dana. Takođe, naš office menadžer je tu da vam pomogne u svakom trenutku I saceka vase goste.


Za sve rezervacije za manje kancelarije imamo specijalan popust koji traje do 20.10.2023 Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim malim kancelarijama i rezervisali svoje mesto na putu ka uspehu.


Za sve ugovore od 6 meseci ili duže, nudimo 50% popusta na prvu rentu
Ako se ugovor zakljući pre 01.11.2023.


Kontakt Informacije:
Email
: info@urbanspace.rs
Telefon: 063 462200

TelegramWhatsAppViberShare