Urban Office

U potrazi za novim i inspirativnim radnim prostorima u Beogradu, BIZLife pronašao je jedan, i to u strogom centru prestonice. Evo šta nas je tamo sačekalo.

urban-office-blog-1-coworking-trend

Odabir adekvatnog i prijatnog mesta za rad više nije samo stvar odluke pojedinaca, nego je koncept koji je veoma bitan za kompanije, koje na taj način pokazuju koliko brinu o potrebama svojih zaposlenih. Tragom toga, BIZLife odlazi u posetu „poslednjoj reči“ coworking prostora u Beogradu. U Knez Mihailovoj ulici broj 3, nalazi se Urban Office Coworking WorkSpace.

„Poenta je u tome da na jednostavan način možete da iznajmite kancelariju i pojedinačno radno mesto na kom imate sve opremljeno i podešeno za uspešan rad”, govori Milan Karanović, vlasnik ovog koncepta.

Mnogi su uvideli su brojne prednosti coworking prostora za rad jer u njemu imaju ,,sve na jednom mestu“. To, između ostalog, podrazumeva brz internet, korišćenje štampača i skenera, usluge ofis menadžera, mogućnost registracije firme na ovoj adresi, upotrebu sala za sastanke, video-pozive i konferencije, kao i držanje treninga i edukacija. Uz to, Urban Office ima i silent room, salu za odmor i kuhinju.

urban-office-blog-1-coworking-trend-1

Reč je o konceptu „sve na jednom mestu”, u okviru jednog paketa i jedne cene.

Smanjenje troškova

Poslodavci su oslobođeni velikih troškova zakupa, održavanja i kupovine kancelarijskog nameštaja i opreme. Kada je reč o mesečnoj članarini, ona uključuje sve potrebne usluge: internet, druge resurse za rad, komunalne troškove i ostalo.

Fleksibilnost

Coworking prostor Urban Office ima na raspologanju privatne kancelarije za kratkoročni i dugoročni zakup koji se mogu prilagoditi većim i manjim timovima, kao i namenske stolove u coworking prostorijama savršene za pojedince ili manje timove.

Ono po čemu je Urban Office jedinstven je ako postanete zakupac kancelarije ili stola dobijate mogućnost da koristite restoran gde možete zdravo da jedete, wellness gde možete da se opustite i za one koji nisu iz Beograda apartmane za prenoćište. Sve to u istoj zgradi sa specijalnim popustima.

urban-office-blog-1-coworking-trend-2

Inspirativni radni prostor

Inspirativni radni prostor kao sto je Urban Office je preduslov za postizanje dobrih poslovnih rezultata. Moderan dizajn enterijera, sa slikama poznatih srpskih umetnika, čine ovaj prostor još inspirativnijim.

Dinamična i podsticajna radna atmosfera

Profesionalci imaju priliku da stupe u kontakt sa drugim ljudima koji koriste coworking prostor i prošire svoje poslovne vidike. Urban Office Coworking vam pruža osećaj zajedništva i pripadnosti jer ljudi iz istih ili sličnih profesija imaju priliku da rade u timovima i pruže podršku jedni drugima.

Osim toga, u ovom predivnom prostoru kompanije mogu da organizuju različite edukacije i networking događaje zahvaljujući kojima zainteresovani mogu da usvoje nova znanja i veštine.

urban-office-blog-1-coworking-trend-3

„Mi vam pružamo sve pogodnosti da biste bili koncentrisani na vlastiti uspeh. Vaš uspeh je naša misija”, zaključuje Milan Karanovic za BIZLife.

IZVOR: BizLife

TelegramWhatsAppViberShare